Shopping Cart

You have 0 items

Maatwerk

M2 Collections heeft een steeds wisselende collectie tafels, haarden, bankjes en aanverwante huis- en tuinproducten. Omdat alles in eigen werkplaats wordt geproduceerd is elke product in de gewenste maat verkrijgbaar. Heeft u dus afwijkende wensen als het gaat om maten of materiaal; M2 Collections maakt het voor u. Omdat het maatwerk is, kunt u vrijblijvend via email of telefonisch contact opnemen om uw wensen door te geven. Wij zullen dan een passende offerte voor u maken. Ook hierbij geldt dat u tot wel 40% onder de winkelverkoopprijs inkoopt.

Eigen ontwerp

Ook al u een eigen ontwerp heeft kunt u dit door M2 laten ontwikkelen. Dit geldt overigens niet alleen voor tafels en haarden, maar eigenlijk voor alles wat gemaakt wordt van metaal, RVS of hout.

Eigen productie

M2 Collections ontwikkelt en produceert alle artikelen in eigen werkplaats. M2 Collections is een samenwerkingsverband tussen een interieurbouwer en staalbedrijf. Beide hebben een grote werkplaats voorzien van de specialistische machines en apparatuur. Het interieurbedrijf zorgt voor de productie van alle onderdelen van hout en eiken en het metaalbedrijf maakt de RVS onderdelen.

Beide zijn op hun vakgebied al jaren toonaangevend. Dit kunt u terugzien in het eindproduct. Voor u een extra zekerheid. M2 Collections is voor garantie of reparatie niet afhankelijk van derden. Dit komt service en flexibiliteit natuurlijk ten goede.

Comments are closed.